donderdag, april 27, 2006

Requests

Ja jongens,
de eerste requests voor een vaartochtje zijn binnen. Op het schoolplein kwamen al opmerking in de trant van: "wanneer kunnen we weer met je boot varen?".

Nou kan ik jullie zeggen dat dat vrij binnenkort zal zijn. Vandaag hebben we de laatste verf gehaald dus het zal waarschijnlijk in de vakantie zijn dat de boot het water in gaat. En dan varen natuurlijk!!!

En bij een vaartochtje hoort natuurlijk de vaste tussenstop:

Aa-zicht uitzicht
AA-Zicht!


Vanaf een stil plekje bij het Noord-Aa gezien

dinsdag, april 18, 2006

Everytime: het eigen fictieve biermerk

maandag, april 10, 2006

Actie, reactie...

Een actie...

...& een reactie.

Op bierviltjes denken wij vaak wat er zou gebeuren... Wat kan en wat niet kan. Wat kan komen en wat geweest is. En vaak is de conclusie dat eigenlijk alles wel kan. Een droom kan werkelijkheid worden. En dromen kunnen onderbroken worden. Maar ze kunnen ook hervat worden. Volg daarom altijd je hart en trek je niets aan van anderen. Maar laat het wel relevant zijn. Al heeft het nog zo'n slechte reputatie. Ik wens eenieder die een droom kan hervatten veel succes en geluk...

vrijdag, april 07, 2006

Maredsous

Maredsous is een prachtig Belgisch abdijbiertje wat sinds een paar maanden in onze stamkroeg Aa-Zicht te krijgen is. De naam komt van het gelijknamige plaatsje in de Belgische gemeente Anhée, dit ligt in de provincie Namen in Wallonië. Hier werd het bier nog tot 1963 gebrouwen door de monniken van de abdij.

Maredsous is ook verkrijgbaar in de Westpoint en Queen of Hearts en is een hoogstaande drank die je een ware ballie-uitstraling geeft. . Gelukkig voor ons heeft het dankzij Jeroen's creatieve geest alweer een veel diepere betekenis.