zondag, mei 14, 2006

Zin in een vaartochtje?

U heeft het zojuist al gelezen. Hr. Ms. Floep is weer te water gelaten. Dat betekent voor u de hoogste tijd om u zwem-, strand-, en zomerkleding bijeen te pakken en mee te gaan op een fantastisch avontuur op de Zoetermeerse plas. Natuurlijk gebeurt dit onder deskundige begeleiding van één van onze speciaal getrainde schippers. We kunnen desgewenst een tussenstop bij het befaamde stiltegebied inplannen of een heerlijke borrel of diner bij het welbekende restaurant Aa-zicht. Behalve dat ons schip al over een groot aantal faciliteiten, waaronder een zeer comfortabele bedbank, beschikt kunnen we er voor u ook nog extra's aan toe voegen. Arrangementen zijn bij de kassa aan de Hulkwerf 7 te bestellen.

Ons speciaal uitgeruste schip
Mocht u interesse hebben om mee te gaan op één van onze vaartochten kunt u ons dit laten weten via een mailtje. Vermeld er wel duidelijk de datum en tijd bij.

zaterdag, mei 13, 2006

Puur natuur! Stiltegebied!

De stille plekjes aan onze eigen zandafgraving zijn sinds donderdag gemarkeerd door een boei. Nu zult u zeggen: "ja, wat boeit mij dat nou?". Voorlopig nog niets, maar wacht maar tot u onder begeleiding van mij of Jeroen dit uitzonderlijk schaarse stukje natuur van binnen en van buiten leert kennen. Nooit meer zult u zonder een glimlach langs het Noord-Aa kunnen lopen. Denkend aan alle pure natuur die u daar hebt ondergaan.